Mikroyrittäjyyden Pohjoinen työpaja Rovaniemellä 19.-20.9.2019 / Event for micro-entrepreneurs in Rovaniemi

Mikroyrittäjyyden Pohjoinen työpaja järjestetään neljännen kerran 19.-20.9.2019 Rovaniemellä. Paikkana on Rovaniemen uuden uutukainen tapahtumatila ja teemana kannattavuuden ja rahoituksen teemat. Tervetuloa verkostoitumaan ja tekemään uusia kasvun avauksia!

Kasvuhaluiset mikroyritykset, yrittäjät ja erilaiset sidosryhmät ovat tervetulleita Lapin sydämeen, ruskan ajan Rovaniemelle. Järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on tarjota mikroyrityksille yhteistyö- ja verkostoitumisfoorumi sekä uusia ideoita kasvuun ja kasvun rahoittamiseen. Pikatreffi-konseptilla toteutettava Micromatch maksimoi uusien yhteistyötahojen määrän. Tapahtumassa kuulemme myös elämänmakuisia, koskettavia, ja informoivia tarinoita, miten muut mikroyrittäjät ovat jo kasvunsa rahoittaneet ja toteuttaneet. Paikalla on sekä rahoituksen ja että kannattavuuden asiantuntijoita tarjoamassa apuaan yrittäjille.

Lisätietoja tapahtumasta Microentren sivuilta. Ilmoittautumaan tapahtumaan pääset tästä linkistä. Muista ilmoittautua viimeistään 11.9.!

ARCTISEN hanke on mukana yhteistyössä järjestämässä tapahtumaa. Tervetuloa mukaan jutustelemaan meidän kanssamme alueen latauspisteeseen!

The language of the event is Finnish.